Warme en romantische klank

Waar de kleinere Mendelssohn piano's (Mendelssohn 118 en Mendelssohn 123) je al deden verrassen met hun warme en romantische klank, overtreft de Mendelssohn 125 alles. Dit model is de grootste van de Mendelssohn piano's die wij aanbieden. Door het hoge klankbord heeft deze piano mooie diepe bassen en sprankelende hoge tonen. Net zoals de andere Mendelssohn piano's lijkt ook de Mendelssohn 125 te zijn gemaakt voor de romantische muziek van de gelijknamige componist. Daarbij zorgt de unieke vleugelklep van deze piano voor extra elegantie. Alsof de strakke lijnen en mooie zilverkleurige details nog niet genoeg waren!

Duitse degelijkheid voor een scherpe prijs

Tijdens de productie van Mendelssohn piano's en vleugels worden voornamelijk Duitse onderdelen gebruikt, die vervolgens worden geassembleerd in Shanghai. Hierdoor hebben de piano's en vleugels van het Chinese Mendelssohn de kenmerkende Duitse degelijkheid, maar voor een hele scherpe prijs.

Beluister deze piano

Mendelssohn 125

Over Mendelssohn

Het Chinese Mendelssohn brengt sinds 2001 kwalitatieve doch betaalbare piano's en vleugels op de markt. De pianofabriek in Shanghai is eigendom van het gelijknamige Duitse Mendelssohn pianobedrijf. Hoewel de piano's en vleugels van Mendelssohn in China worden gebouwd, komen de meeste onderdelen uit Duitsland. Hierdoor hebben de instrumenten de kenmerkende Duitse degelijkheid, maar kunnen de piano's en vleugels voor een goedkope prijs worden aangeboden. En die “Duitse degelijkheid” hoor je zeker terug in de instrumenten van Mendelssohn. De piano's en vleugels hebben een warme en verrassend volle klank. De romantische muziek van de gelijknamige componist komt helemaal tot zijn recht op een Mendelssohn piano!

Specificaties van deze piano

Merk en model

Mendelssohn 125

Prijs

€4.190,00

Bouwjaar

Nieuw

Land van herkomst

China, met onderdelen uit Duitsland

Kleur

Zwart (hoogglans)

Bijzonderheden

Verkrijgbaar met vleugelklep, voor €200,00 extra

Afmetingen

125cm hoog
153cm breed
61cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Mendelssohn 125 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Mendelssohn 125 zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Mendelssohn 125 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op