Yamaha U30A (silent)

€7.490

Naast de kenmerkende klank en bouw, heeft deze Yamaha U30A ook een silent systeem! Ideaal voor pianisten die geen geluidsoverlast willen veroorzaken.

Yamaha U10A

€5.590

De Yamaha U10A staat bekend om zijn kwaliteit en klank. Met zijn fijne toetsaanslag is de piano geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus.

Yamaha U300

€6.590

Door het hoge klankbord (131cm) zijn de lage tonen erg diep en hoge tonen helder. Tijdens het spelen voel je hoe krachtig dit prachtige instrument is.

Mendelssohn 118

€3.350

Zelfs met 118cm hoogte heeft de Mendelssohn 118 een prachtige warme klank. Deze piano is ideaal voor muziek van de gelijknamige romantische componist.

Design vleugels

Huurprijs op aanvraag

Tv opnames als talentenjachten of exclusieve openingen, vragen om iets spectaculairs. Onze design vleugels zijn een genot voor het oog én het oor.

Seiler 116

€11.950 / huurprijs op aanvraag

Seiler staat bekend om zijn diepe bassen. Dat hoor je zeker bij de Seiler 116 terug. Het is verbazingwekkend hoe krachtig deze kleine piano klinkt.

Steinway D-274

Prijs op aanvraag

Het is moeilijk om niet in vervoering te raken wanneer je de Steinway D-274 bespeelt. De overweldigende klank is bijna niet in woorden uit te drukken.

Dampp-Chaser systeem

€715 (incl. inbouw)

Het ‘Piano Life Saver System’, zoals dit systeem wordt genoemd (het systeem dat het pianoleven spaart) is gemaakt om het vochtgehalte te beheersen.

Schlögl 109

€2.750 Verkocht

Door de relatief zware toetsaanslag speelt deze piano bijzonder fijn met romantische pianostukken. Droom weg op de klanken van Chopin en Mendelssohn!

Perzina (circa 1930)

€6.600

Een piano van Perzina is de belichaming van Duitse kwaliteit. Wij zijn dan ook erg trots dat we dit 90 jaar oude instrument in onze collectie hebben.

Mendelssohn 123

€3.750

Deze prachtige witte Mendelssohn 123 is met haar elegante lijnen, zilverkleurige details en verrassend warme klank een genot voor het oog én oor.

Mendelssohn 125

€4.190

Door de hoogte van de piano zijn de bassen dieper en hoge tonen sprankelender dan zijn kleinere broertjes. Om over de vleugelklep nog maar te zwijgen!

Knauss

€1.450

Deze Knauss komt uit Koblenz en heeft de kwaliteit die je van een Duitse piano mag verwachten. Mede door de prijs is deze piano een mooi instapmodel!

Kawai HA-30

€4.250

Met een mooie diepe bas is de Kawai HA-30 zeer geschikt om romantische ballades te vertolken. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend!

Yamaha G3

€18.900 / huurprijs op aanvraag

Deze vleugel is geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus. Daarnaast kan de G3 met het ingebouwde player system zelf muziekstukken spelen.

Toyama TX 125P

€3.350

Piano’s van Toyama zijn vergelijkbaar met de kwaliteit en duurzaamheid van Yamaha piano’s, maar dan goedkoper. Dat maakt Toyama een mooi alternatief!

De Kleurenladder

€16 (excl. verzendkosten)

De Kleurenladder is een unieke methode om kinderen vanaf 3 jaar te leren pianospelen. Het werkt via gekleurde noten en een raster achter de toetsen.

Pianobanken

Vanaf €139,95

Zonder een goede pianobank of -kruk kan een pianist niet fijn piano spelen. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste bank bij jouw piano of vleugel hebt.

Kuhse

€1.350

Deze Kuhse piano is van degelijke Duitse makelij, heeft een mooie, statige uitstraling en is nu aantrekkelijk geprijsd. Een prachtig instapmodel!

Johannes Seiler GS-122D

€6.250

Deze Johannes Seiler GS-122D heeft de kenmerkende Seiler-klank, maar is door lagere productiekosten goedkoper dan zijn duurdere broers. Win-win!

Max Janowsky

€3.500

Jarenlang was deze Max Janowsky piano onze huiskamer piano. We gaan dan ook met pijn in het hart afscheid nemen van deze piano, die erg stemvast is!

Yamaha U1A

€4.990 Verkocht

De vlotte toetsaanslag van de Yamaha U1A maakt deze piano zeer geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus. Jaren speelplezier gegarandeerd!

Yamaha C7

€24.500 / huurprijs op aanvraag

De Yamaha C7 is erg duurzaam gebouwd. Dat, samen met zijn heldere klank, maakt deze vleugel populair voor muziekscholen, theaters en conservatoria.

Pianolampen

Vanaf €29,95

Pianolampen zijn vaak het laatste accessoire waaraan wordt gedacht. Wij leveren een ruim assortiment piano- en vleugellampen. Van simpel tot luxueus.

Pianova is een compleet pianobedrijf

Bij Pianova kan je niet alleen terecht voor het kopen van een piano of vleugel, maar ook voor de huur van een instrument, voor advies en onderhoud, voor stemming en polijstwerk. Wij werken met veel passie en enthousiasme en hechten waarde aan persoonlijk contact met onze klanten.

Aly en Herman (jr.) doen beiden de werkzaamheden die het beste bij hen passen: Aly maakt de stem- en winkelafspraken en doet de planning en de boekhouding. Herman is de pianostemmer, technieker en verkoper. Ook de verhuur en het polijstwerk voert hij uit. Moeder en zoon vullen elkaar prachtig aan.

Korte lijnen en persoonlijk contact

Doordat Pianova altijd kleinschalig is gebleven, zijn de lijnen kort en overzichtelijk. Het voordeel hiervan is dat ook het contact snel en persoonlijk is! Als Aly bijvoorbeeld afspraken maakt met klanten, weet zij van zowel het instrument als de klant. Wanneer Herman een piano verkoopt, doet hij dat als allround vakman en niet uitsluitend als verkoper. Pianova brengt niet alleen de stemming in de instrumenten, maar óók in zijn klanten!

Neem contact op

Benieuwd wat Pianova voor jou kan betekenen? Wij horen graag van je. Klik op de onderstaande knop en neem contact met ons op!

Neem contact op