Onze collectie wisselt regelmatig!

Het duurt soms even voordat onze nieuwe piano’s of vleugels zijn gefotografeerd en verwerkt op onze website. Daarom kan het zijn dat we op dit moment ook piano’s of vleugels aanbieden die nog niet in het onderstaande overzicht te vinden zijn. Kom voor het meest recente aanbod langs in onze winkel of bel naar 0342-474480.

Neem contact op

Dampp-Chaser systeem

€750 (inclusief inbouw)

Het ‘Piano Life Saver System’, zoals dit systeem wordt genoemd (het systeem dat het pianoleven spaart) is gemaakt om het vochtgehalte te beheersen.

Design vleugels

Huurprijs op aanvraag

Exclusieve openingen of tv-opnames voor talentenjachten vragen om iets spectaculairs. Onze design vleugels zijn een genot voor het oog én het oor.

Diverse budget piano's

Vanaf €750

Benieuwd of een piano iets voor jou is? Onze budget piano's zijn ideaal voor verkenners. We hebben diverse piano's op voorraad, vanaf €750 per stuk.

Ed. Seiler 116

€9.750

De Ed. Seiler 116 heeft de kenmerkende volle klank van Seiler, maar is door lagere productiekosten goedkoper dan het oorspronkelijke Seiler.

Hygrometer (met thermometer)

€30

De luchtvochtigheid in huis kan negatieve invloed hebben op piano’s en vleugels. Houd daarom de luchtvochtigheidsgraad in de gaten met een (haar)hygrometer.

Johannes Seiler GS-118

€6.190

De Johannes Seiler GS-118 heeft de kenmerkende volle klank van Seiler, maar is door lagere productiekosten goedkoper dan het oorspronkelijke Seiler.

Johannes Seiler GS-122D

Prijs op aanvraag

Deze Johannes Seiler GS-122D heeft de kenmerkende Seiler-klank, maar is door lagere productiekosten goedkoper dan zijn duurdere broers. Win-win!

Kleurenladder

€16 (excl. verzendkosten)

De Kleurenladder is een unieke methode om kinderen vanaf 3 jaar te leren pianospelen. Het werkt via gekleurde noten en een raster achter de toetsen.

Kuhse

€1.350

Deze Kuhse piano is van degelijke Duitse makelij, heeft een mooie, statige uitstraling en is nu aantrekkelijk geprijsd. Een prachtig instapmodel!

Mendelssohn 123
Inclusief Dampp-Chaser

€4.700 €4.550

Deze prachtige witte Mendelssohn 123 is met haar elegante lijnen, zilverkleurige details en verrassend warme klank een genot voor het oog én oor.

Mendelssohn 125

€4.190

Door de hoogte van de piano zijn de bassen dieper en hoge tonen sprankelender dan zijn kleinere broertjes. Om over de vleugelklep nog maar te zwijgen!

Mendelssohn 170 (wit)

Op aanvraag leverbaar

Deze prachtige kamervleugel van Mendelssohn heeft een warme, romantische klank. Perfect voor muziek van de gelijknamige romantische componist!

Mendelssohn 170 (zwart)

€12.900

De Mendelssohn 170 heeft een ideale toetsaanslag: niet te licht, niet te zwaar. Droom weg op de romantische klanken van deze prachtige kamervleugel!

Mendelssohn 190

€16.900

Met 190cm lengte heeft deze Mendelssohn vleugel een nog dieper geluid dan zijn broertjes. Daarnaast bestaat er geen betere prijs-kwaliteitverhouding!

Perzina (circa 1930)

Verkocht

Een piano van Perzina is de belichaming van Duitse kwaliteit. Wij zijn dan ook erg trots dat we dit 90 jaar oude instrument in onze collectie hebben.

Pianobanken

Vanaf €129,95

Zonder een goede pianobank of -kruk kan een pianist niet fijn piano spelen. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste bank bij jouw piano of vleugel hebt.

Pianocarpet

Vanaf €159

Pianocarpet beschermt piano's en vleugels tegen de gevolgen van vloerverwarming. Voorkom schade aan jouw piano of vleugel door opstijgende hete lucht!

PianoDisc QuietTime ProRecord silent systeem

€2.200 (inclusief inbouw)

Dit silent systeem is geschikt voor vrijwel iedere piano en vleugel. Ideaal voor pianisten die geen geluidsoverlast willen veroorzaken bij het spelen!

Pianolampen

Vanaf €98,00

Pianolampen zijn vaak het laatste accessoire waaraan wordt gedacht. Wij leveren een ruim assortiment piano- en vleugellampen. Van simpel tot luxueus.

Römhildt

Verkocht

Deze robuuste Römhildt piano is eind jaren '20 vervaardigd in de pianofabriek in Weimar. Negentig jaar later wacht deze degelijke piano op jou in onze showroom!

Schimmel 174

€15.500

Een prachtige vleugel die de romantische muziek van bijvoorbeeld Chopin of Liszt perfect vertolkt. Daarnaast is de Schimmel 174 een genot om te zien!

Seidl & Sohn 120

€5.650

Deze Seidl & Sohn 120 piano heeft prachtige diepe bassen en een stevige toetsaanslag die vragen om romantische klanken en mooie ballades.

Seiler 116

€13.300 / huurprijs op aanvraag

Seiler staat bekend om zijn diepe bassen. Dat hoor je zeker bij de Seiler 116 terug. Het is verbazingwekkend hoe krachtig deze kleine piano klinkt.

Seiler 122

€15.120

Met 122 centimeter hoogte klinkt de Seiler nóg krachtiger dan zijn kleinere broer. Laat je verbazen door de diepe bassen van deze “all-round” piano.

Steinway D-274

Verkocht

Het is moeilijk om niet in vervoering te raken wanneer je de Steinway D-274 bespeelt. De overweldigende klank is bijna niet in woorden uit te drukken.

Toyama TX 23

€4.590

Piano’s van Toyama zijn vergelijkbaar met de kwaliteit en duurzaamheid van Yamaha piano’s, maar dan goedkoper. Dat maakt Toyama een mooi alternatief!

Yamaha C6

€32.000

De Yamaha C6 is erg duurzaam gebouwd. Dat, samen met zijn heldere klank, maakt deze vleugel populair voor muziekscholen, theaters en conservatoria.

Yamaha G3

€21.500 / huurprijs op aanvraag

Deze vleugel is geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus. Daarnaast kan de G3 met het ingebouwde player system zelf muziekstukken spelen.

Yamaha U10A

€6.550

De Yamaha U10A staat bekend om zijn kwaliteit en klank. Met zijn fijne toetsaanslag is de piano geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus.

Yamaha U300

Verkocht

Door het hoge klankbord (131cm) zijn de lage tonen erg diep en hoge tonen helder. Tijdens het spelen voel je hoe krachtig dit prachtige instrument is.

Yamaha U30BL

€6.990

Deze piano heeft een klankbord van maar liefst 131cm. Hierdoor zijn de snaren langer dan gebruikelijk en dat kan je horen in de kracht en dynamiek!

Yamaha U3A

€6.790

De vlotte toetsaanslag van de Yamaha U3A maakt deze piano zeer geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus. Jaren speelplezier gegarandeerd!

Yamaha U3H (silent)

€6.890

Deze Yamaha U3H is het hogere exemplaar (131cm) uit Yamaha’s gerenommeerde U-serie. Hierdoor zijn de bassen nóg dieper en de hoge tonen nóg helderder.

Yamaha YU1

€7.990

Met een heerlijke vlotte toetsaanslag en heldere klank is deze Yamaha YU1 uit 1999 geschikt voor allerlei muziekstijlen en allerlei speelniveaus.

Yamaha YU3

Verkocht

YU-piano’s zijn het neusje van de zalm binnen Yamaha’s U-serie. Deze Yamaha YU3 is 131cm hoog, waardoor de snaren langer zijn en de klank nóg voller.

Pianova is een compleet pianobedrijf

Bij Pianova kan je niet alleen terecht voor het kopen van een piano of vleugel, maar ook voor de huur van een instrument, voor advies en onderhoud, voor stemming en polijstwerk. Wij werken met veel passie en enthousiasme en hechten waarde aan persoonlijk contact met onze klanten.

Aly en Herman (jr.) doen beiden de werkzaamheden die het beste bij hen passen: Aly maakt de stem- en winkelafspraken en doet de planning en de boekhouding. Herman is de pianostemmer, technieker en verkoper. Ook de verhuur en het polijstwerk voert hij uit. Moeder en zoon vullen elkaar prachtig aan.

Korte lijnen en persoonlijk contact

Doordat Pianova altijd kleinschalig is gebleven, zijn de lijnen kort en overzichtelijk. Het voordeel hiervan is dat ook het contact snel en persoonlijk is! Als Aly bijvoorbeeld afspraken maakt met klanten, weet zij van zowel het instrument als de klant. Wanneer Herman een piano verkoopt, doet hij dat als allround vakman en niet uitsluitend als verkoper. Pianova brengt niet alleen de stemming in de instrumenten, maar óók in zijn klanten!

Neem contact op

Benieuwd wat Pianova voor jou kan betekenen? Wij horen graag van je. Klik op de onderstaande knop en neem contact met ons op!

Neem contact op