Piano- en vleugellampen op bestelling

Het is soms het laatste accessoire waaraan wordt gedacht: een lamp om je bladmuziek te verlichten. Toch is het een ideaal hulpmiddel. Het ‘gewone’ kunstlicht in je kamer of speelruimte is vaak niet helder genoeg. En het is dan erg vervelend om steeds ingespannen te moeten turen naar de te spelen noten!

De led lampen geven een zeer prettige warm-witte verlichting aan uw bladmuziek en is in sterkte regelbaar. En met zijn strak vormgegeven design geeft deze lamp uw piano net datgene wat hij nodig heeft! Vandaar dat wij een ruim assortiment piano- en vleugellampen op bestelling kunnen leveren.

Pianolampen bij Pianova

Een greep uit onze collectie

Naast het uiterlijk en de materialen, zijn er ook praktische verschillen tussen de lampen onderling. Bekijk hieronder een klein overzicht van beschikbare pianolampen.

Pianolampen bij Pianova Pianolampen bij Pianova Pianolampen bij Pianova Pianolampen bij Pianova Pianolampen bij Pianova Pianolampen bij Pianova

Neem contact op

Heeft u interesse in onze pianolampen? Wij helpen u graag met kiezen. Klik op de onderstaande knop en vraag naar onze pianolampen!

Neem contact op