Yamaha G3

€21.500 / huurprijs op aanvraag

Deze vleugel is geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus. Daarnaast kan de G3 met het ingebouwde player system zelf muziekstukken spelen.

Seiler 116

€13.300 / huurprijs op aanvraag

Seiler staat bekend om zijn diepe bassen. Dat hoor je zeker bij de Seiler 116 terug. Het is verbazingwekkend hoe krachtig deze kleine piano klinkt.

Design vleugels

Huurprijs op aanvraag

Exclusieve openingen of tv-opnames voor talentenjachten vragen om iets spectaculairs. Onze design vleugels zijn een genot voor het oog én het oor.

Piano of vleugel huren

In het verleden hebben we vleugels verhuurd aan de programma’s ‘EO Nederland Zingt’ en ‘Hour of Power’ alsook aan ‘X-Factor’, ‘Holland’s Got Talent’, events van ‘i-team Global’ en vele, vele anderen.

Piano's en vleugels huren bij Pianova

Sterke merken

Veelgevraagd is de betrouwbare vleugel van het topmerk Seiler (208 cm. of 242 cm.) met een prachtige, diepe bas en een heldere, sprankelende diskant. Ook wordt de Yamaha vleugel C7 veel gevraagd voor concerten en evenementen. Daarnaast hebben we een heerlijke Mendelssohn vleugel (ook in wítte uitvoering), die vaak word gehuurd voor trouwerijen, uitvaarten, familiefeesten en tijdens diners. Daarnaast hebben we een witte digitale Mendelssohn vleugel in ons verhuurassortiment. Het uitzonderlijke aan dit instrument is, dat het met een origineel vleugel -mechaniek uitgerust is.

Pluspunten van huren bij Pianova

Tijdens koorconcerten wordt ook vaak gekozen, door dirigent en/of pianist, voor een betrouwbaar en stemvast instrument van Pianova. De heerlijke klank en fijne touché zijn vaak de doorslaggevende factoren. Daarnaast wordt onze service vaak geroemd en enorm gewaardeerd. Zo blijven wij zoveel mogelijk aanwezig bij concerten en Cd-opnamen om eventueel de kleinste onzuiverheid in de stemming direct te verhelpen. Zo houden wij voortdurend de stemming erin!

Pianisten en locaties

Zomaar wat namen van pianisten die graag op onze instrumenten spelen:

  • Jan Willem van Delft
  • Johan Bredewoud
  • Arjan Breukhoven
  • Aristakes Jessayan
  • Jan Lenselink
  • Rangel Silaev
  • Jan Vayne
  • Klára Wûrtz
  • Martin Zonnenberg

Het aantal kerken waarin onze piano’s en vleugels hebben gespeeld is niet meer te tellen. Maar ook veel andere locaties hebben de welluidende klanken van onze instrumenten mogen ervaren, zoals het Crown Theater te Aalsmeer, Dierenpark te Amersfoort, Kasteel de Schaffelaar te Barneveld, CVU Uitvaartcentrum te Capelle aan den IJssel, Blokhuis Uitvaart Woudenberg, ReeHorst te Ede, Studio 22 te Hilversum en de Jaarbeurs te Utrecht. Deze lijst is moeiteloos uit te breiden met vele, vele namen van locaties.

Aristakes Jessayan op een witte vleugel van Pianova

Particulieren

Uiteraard kunnen particulieren ook bij ons een piano of vleugel huren. Voor een persoonlijk – of familieconcert bijvoorbeeld. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op