Geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus

De piano's en vleugels van Yamaha behoren tot de populairste en bekendste piano's en vleugels ter wereld. Dit komt vooral door de toegankelijkheid en kwaliteit van de instrumenten. Een Yamaha piano of vleugel is bijzonder duurzaam gebouwd, wat het een veel gezien pianomerk maakt in muziekscholen, theaters en conservatoria. Deze Yamaha G3 vleugel is daar natuurlijk geen uitzondering op! Met een heerlijke vlotte toetsaanslag en heldere klank is deze vleugel geschikt voor allerlei muziekstijlen en allerlei speelniveaus, van beginners tot professionals.

Ingebouwd 'player system'

Deze Yamaha G3 vleugel beschikt over een geavanceerd zelfspelend systeem, het zogeheten 'player system'. De vleugel wordt geleverd met een iPad. Hierop staan honderden muziekwerken in allerlei stijlen, van pop tot klassiek. Een geweldig leuke mogelijkheid om uw eigen vleugel de meest geliefde muziek te horen spelen, ook als je zelf geen professioneel pianist bent. Daarnaast is het erg leuk om je gasten te verrassen met schitterende muziek, gespeeld op jouw eigen huiskamervleugel.

Beluister deze piano

Yamaha G3 (met 'player system')

Over Yamaha

Sinds haar oprichting in 1889 groeide het Japanse Yamaha uit tot één van de bekendste en grootste pianomerken ter wereld. Oprichter Torakusu Yamaha zorgde destijds voor veel reuring en innovatie in de piano-industrie. Toen Torakusu Yamaha in 1916 overleed had het pianobedrijf al veel prijzen gewonnen voor hun muziekinstrumenten. Die drang naar vernieuwing hield het bedrijf ook in de tweede helft van de 20e eeuw vol. Zo begon vanaf 1950 de ontwikkeling die uiteindelijk leidde tot de eerste digitale piano.

De piano's en vleugels van Yamaha staan bij vele pianisten, muziekscholen, theaters en conservatoria bekend om hun kwaliteit en klank. De instrumenten zijn bijzonder stabiel en toonvast gebouwd, wat je direct merkt wanneer je een Yamaha piano bespeelt. Daarnaast is de klank van een Yamaha piano of vleugel helder en dynamisch, waardoor de instrumenten geschikt zijn voor iedereen. Van beginners tot professionals en conservatoria tot woonkamers. Dit alles zorgt voor de immense populariteit die Yamaha in ruim een eeuw heeft opgebouwd.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Yamaha G3

Te koop of te huur

Beide

Prijs

€21.500 / huurprijs op aanvraag

Bouwjaar

1987

Land van herkomst

Japan

Kleur

Zwart (hoogglans)

Bijzonderheden

Ingebouwd 'player system'

Afmetingen

183cm lang
148cm breed

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Yamaha G3 (met 'player system') klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze vleugel met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de vleugel online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Yamaha G3 (met 'player system') te komen beluisteren in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Hoor deze vleugel in het echt

Benieuwd of de Yamaha G3 (met 'player system') geschikt is voor jouw evenement of bruiloft? We nodigen je graag uit om deze Yamaha G3 (met 'player system') zelf te horen (en eventueel te bespelen) in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op