Kruk of bank?

Er zijn pianokrukken en er zijn pianobanken. Afgaand op de klank (lijkt misschien logisch bij een pianozaak), zal je misschien kiezen voor een pianokruk in plaats van voor een pianobank. Toch kiezen de meeste klanten een pianobank in plaats van een pianokruk. Uiteraard kunnen we pianokrukken leveren als daar de voorkeur naar uit gaat.

Pianobanken bij Pianova

En wat is een pianobank dan?

Een pianobank is, als je het zo wilt uitdrukken, misschien wat ‘degelijker’ dan een pianokruk. Door de vier poten is een pianobank natuurlijk ook nóg stabieler dan een pianokruk. Ook is een pianobank wat breder, zodat er wat meer bewegingsvrijheid is tijdens het spelen. Daarnaast is er wat meer keuze in de bekleding, kleuren en andere details (mat of glimmend bijvoorbeeld) van de pianobank. Bij Pianova krijgt iedereen die een piano of vleugel aanschaft van tenminste €2.000 een pianobank cadeau!

Een greep uit onze collectie

Benieuwd naar onze collectie pianobanken? Bekijk hieronder een klein overzicht van de beschikbare pianobanken.

Pianobanken bij Pianova Pianobanken bij Pianova Pianobanken bij Pianova Pianobanken bij Pianova Pianobanken bij Pianova Pianobanken bij Pianova

Advies

Bij Pianova zijn we gewend om te adviseren. Oók op het gebied van accessoires, zoals pianobanken, pianolampen, een Dampp-Chaser systeem en andere hulpmiddelen. Graag gebruiken we daarom onze ruime ervaring om je te helpen bij je keuze. Klik op de onderstaande knop en vraag naar onze pianobanken!

Neem contact op