Bijzonder elegant

Deze semi -transparante acryl vleugels zijn bijzonder elegant, tijdeloos en bewonderenswaardig mooi. Het tijdperk voor exclusiviteit in muziekinstrumenten, piano’s en vleugels is aangebroken. Bij tv-opnames als X Factor, talentenjachten of openingen van exclusieve zaken, vraagt men steeds vaker om iets spectaculairs.

Een design vleugel is een streling voor het oog en het oor van de veeleisende pianist en zijn of haar luisterend publiek. De tonen van deze vleugel zijn zeer sprankelend, zowel helder als vol en warm. De strakke, stabiele stemming van de design vleugel is uniek.

Beluister deze piano

Design vleugel: verlicht

Fabricage en specificaties

De vele variatie mogelijkheden in kleur van frame, klankbord en buitenrand maken deze vleugels tot een uniek kunstwerk. Elke design vleugel komt tot zijn recht in zowel een klassieke als een moderne omgeving.

De modellen zijn te bestellen en te leveren in 1.70m, 1.90m en 2.75m en zijn gemaakt van hoogwaardige Duitse onderdelen (waaronder Abel hamerkoppen). Door middel van verlichting onder het semi-transparante acryl zijn er vele speciale effecten mogelijk. Dit in combinatie met led-verlichting in de binnenrand creëer je fabelachtige uitstralingen.

'Player system' (iQ PianoDisc)

Zelfs de mogelijkheden om een 'player system' in te laten bouwen is realiteit. Het iQ PianoDisc is een Intelligent Player Piano System. Het iQ 'player system' wordt bestuurd door een muziekspeler naar keuze. U bepaalt zelf hoe u de iQ laat werken – dit kan met een iPod, laptop, pc, Apple-computer of via je eigen MP3-speler.

iQ is gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Silent Drive Piano Disc. U kunt uw piano met volledig dynamische bereik, zelfs bij fluisterzachte niveaus bespelen. Met iQ, heb je tevens de complete en uitgebreide muziek bibliotheek van PianoDisc tot uw beschikking. U kunt de mooiste muziekstukken snel en eenvoudig downloden van internet en er met volle teugen van genieten. Of de stukken direct af spelen van een cd of speciale piano video DVD's.

Design vleugel: bloemen

Beluister deze piano

Benieuwd hoe een design vleugel klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten waarin een design vleugel wordt bespeeld en het 'player systeem' wordt gedemonstreerd. Beluister en vergelijk deze design vleugel met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de design vleugel online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de design vleugel zelf te bespelen in onze showroom.

Luistervideo

Demonstratie video

Neem contact op

Ben je geïnteresseerd in een design vleugel? Bel, mail of app ons en we helpen je graag! Klik op de onderstaande knop.

Neem contact op