Dampp-Chaser systeem

€750 (inclusief inbouw)

Het ‘Piano Life Saver System’, zoals dit systeem wordt genoemd (het systeem dat het pianoleven spaart) is gemaakt om het vochtgehalte te beheersen.

Hygrometer (met thermometer)

€30

De luchtvochtigheid in huis kan negatieve invloed hebben op piano’s en vleugels. Houd daarom de luchtvochtigheidsgraad in de gaten met een (haar)hygrometer.

Kleurenladder

€16 (excl. verzendkosten)

De Kleurenladder is een unieke methode om kinderen vanaf 3 jaar te leren pianospelen. Het werkt via gekleurde noten en een raster achter de toetsen.

Pianobanken

Vanaf €129,95

Zonder een goede pianobank of -kruk kan een pianist niet fijn piano spelen. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste bank bij jouw piano of vleugel hebt.

Pianocarpet

Vanaf €159

Pianocarpet beschermt piano's en vleugels tegen de gevolgen van vloerverwarming. Voorkom schade aan jouw piano of vleugel door opstijgende hete lucht!

PianoDisc QuietTime ProRecord silent systeem

€2.200 (inclusief inbouw)

Dit silent systeem is geschikt voor vrijwel iedere piano en vleugel. Ideaal voor pianisten die geen geluidsoverlast willen veroorzaken bij het spelen!

Pianolampen

Vanaf €98,00

Pianolampen zijn vaak het laatste accessoire waaraan wordt gedacht. Wij leveren een ruim assortiment piano- en vleugellampen. Van simpel tot luxueus.