Onze collectie wisselt regelmatig!

Het duurt soms even voordat onze nieuwe piano’s of vleugels zijn gefotografeerd en verwerkt op onze website. Daarom kan het zijn dat we op dit moment ook piano’s of vleugels aanbieden die nog niet in het onderstaande overzicht te vinden zijn. Kom voor het meest recente aanbod langs in onze winkel of bel naar 0342-474480.

Neem contact op

Yamaha U1H

€4.500 €3.990

De Yamaha U1H is geliefd vanwege zijn warme en evenwichtige klank, comfortabele speelbaarheid, duurzaamheid en goede prijs-kwaliteitverhouding.

Yamaha U100

€7.290 €6.950

De Yamaha U100 staat bekend om zijn kwaliteit en klank. Met zijn fijne toetsaanslag is de piano geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus.

Yamaha G5

€22.000 €19.900

De Yamaha G5 staat bekend om zijn uitstekende geluidskwaliteit en vakmanschap. Met een lengte van 198cm biedt de G5 een rijke, volle toon.

Mendelssohn 123
Inclusief Dampp-Chaser

€4.700 €4.550

Deze prachtige witte Mendelssohn 123 is met haar elegante lijnen, zilverkleurige details en verrassend warme klank een genot voor het oog én oor.

Diverse budget piano's

Vanaf €950

Benieuwd of een piano iets voor jou is? Onze budget piano's zijn ideaal voor verkenners. We hebben diverse piano's op voorraad, vanaf €950 per stuk.

Piano's en vleugels in de aanbieding

Als muziekliefhebber begrijpen we hoe belangrijk het is om een kwalitatief hoogwaardige piano of vleugel te vinden die past bij jouw passie en budget. Daarom zijn we blij en trots dat we onze speciale aanbiedingen voor piano's en vleugels met je kunnen delen. Onze aanbiedingen maken het mogelijk voor iedereen om een prachtige piano of vleugel te bezitten. Of je nu een ervaren pianist bent of net begint met spelen, we streven ernaar om jouw muzikale wens toegankelijk te maken.

Creativiteit en inspiratie

Door onze instrumenten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen, hopen we jou te inspireren om je creativiteit te uiten en je muzikale passie verder te ontwikkelen. Een piano of vleugel kan niet alleen een instrument zijn, maar ook een bron van inspiratie en zelfexpressie.

Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte piano of vleugel die past bij jouw muzikale behoeften en ambities. Jouw muzikale avontuur begint hier! Informeer gerust naar de mogelijkheden die er zijn. Neem contact op via de onderstaande knop!

Neem contact op