Warme klanken met een elegante uitstraling

De piano's en vleugels die de Chinese Mendelssohn pianofabriek sinds 2001 produceert staan wereldwijd bekend om hun warme, romantische klank. Hierbij is de Mendelssohn 123 geen uitzondering. De piano lijkt te zijn gemaakt voor de romantische muziek van de gelijknamige componist.

Daarnaast is bij deze piano een Dampp-Chaser systeem ingebouwd, ter waarde van €900,00. Dit systeem zorgt ervoor dat de piano veel stabieler blijft met betrekking tot de stemming.

Duitse degelijkheid en toch scherp geprijsd

Tijdens de productie van Mendelssohn piano's en vleugels worden voornamelijk Duitse onderdelen gebruikt, die vervolgens worden geassembleerd in Shanghai. Hierdoor hebben de instrumenten de kenmerkende Duitse kwaliteit, ondanks hun scherpe prijs. Naast de Mendelssohn 123, leveren wij ook een kleinere (Mendelssohn 118) en een grotere (Mendelssohn 125) variant van deze piano.

Beluister deze piano

Mendelssohn 123

Dampp-Chaser systeem Dampp-Chaser systeem

Over Mendelssohn

Het Chinese Mendelssohn brengt sinds 2001 kwalitatieve doch betaalbare piano's en vleugels op de markt. De pianofabriek in Shanghai is eigendom van het gelijknamige Duitse Mendelssohn pianobedrijf. Hoewel de piano's en vleugels van Mendelssohn in China worden gebouwd, komen de meeste onderdelen uit Duitsland. Hierdoor hebben de instrumenten de kenmerkende Duitse degelijkheid, maar kunnen de piano's en vleugels voor een goedkope prijs worden aangeboden. En die “Duitse degelijkheid” hoor je zeker terug in de instrumenten van Mendelssohn. De piano's en vleugels hebben een warme en verrassend volle klank. De romantische muziek van de gelijknamige componist komt helemaal tot zijn recht op een Mendelssohn piano!

Specificaties van deze piano

Merk en model

Mendelssohn 123

Prijs

€4.700 €4.550

Bouwjaar

Nieuw

Bijzonderheden

Inclusief Dampp-Chaser

Land van herkomst

China, met onderdelen uit Duitsland

Kleur

Wit (ook verkrijgbaar in zwart, voor meerprijs)

Afmetingen

123cm hoog
153cm breed
62cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Mendelssohn 123 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Mendelssohn 123 zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Mendelssohn 123 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op