Een warme en romantische piano

Hoewel de Mendelssohn pianofabriek uit Shanghai pas sinds 2001 hun scherp geprijsde piano's en vleugels produceert, staan de piano's en vleugels van Mendelssohn nu al bekend om hun warme, romantische klank. Zo ook bij deze Mendelssohn 118, de kleinere variant uit de Mendelssohn pianocollectie. Er worden tijdens de productie van de piano alleen Duitse onderdelen gebruikt, die vervolgens worden geassembleerd in China.

Een genot voor het oog én oor

Naast de romantische klanken van deze piano is het instrument ook prachtig om te zien. Met strakke lijnen, mooie zilverkleurige details en een warme klank is de Mendelssohn 118 een genot voor het oog én oor.

Beluister deze piano

Mendelssohn 118

Over Mendelssohn

Het Chinese Mendelssohn brengt sinds 2001 kwalitatieve doch betaalbare piano's en vleugels op de markt. De pianofabriek in Shanghai is eigendom van het gelijknamige Duitse Mendelssohn pianobedrijf. Hoewel de piano's en vleugels van Mendelssohn in China worden gebouwd, komen de onderdelen uit Duitsland. Hierdoor hebben de instrumenten de kenmerkende Duitse kwaliteit, maar kunnen de piano's en vleugels voor een goedkope prijs worden aangeboden. En die “Duitse degelijkheid” hoor je zeker terug in de instrumenten van Mendelssohn. De piano's en vleugels hebben een warme en verrassend volle klank. De romantische muziek van de gelijknamige componist komt helemaal tot zijn recht op een Mendelssohn piano!

Specificaties van deze piano

Merk en model

Mendelssohn 118

Prijs

€3.990,00

Bouwjaar

Nieuw

Land van herkomst

China, met onderdelen uit Duitsland

Kleur

Zwart (hoogglans)

Afmetingen

118cm hoog
151cm breed
61cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Mendelssohn 118 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Mendelssohn 118 zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Mendelssohn 118 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op