Heldere en dynamische klank

Het TX 23 model van Toyama heeft een heldere en dynamische klank, vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Yamaha U1A. Door deze “all-around” klank is de piano geschikt voor allerlei muziekstijlen en speelniveaus. Varieer dus moeiteloos tussen jazz, klassiek en pop – het wordt allemaal geweldig vertolkt door de Toyama TX 23. Samen met een hele scherpe prijs (vooral voor een volledig nieuwe piano) maakt deze piano een buitenkans voor pianisten met een iets smallere beurs.

Beluister deze piano

Toyama TX 23

Over Toyama

Toyama is een minder bekende pianofabrikant uit Zuid-Korea. Toch zijn de piano's en vleugels van Toyama kwalitatief en qua klank vergelijkbaar met haar grotere Japanse broer Yamaha. De heldere en dynamische klank van Toyama zorgt voor een sprankelende vertolking binnen ieder muziekgenre. Hierdoor zijn de piano's en vleugels van het Zuid-Koreaanse Toyama een heel mooi (en goedkoper) alternatief op het Japanse Yamaha.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Toyama TX 23

Prijs

€4.590

Bouwjaar

Nieuw

Land van herkomst

Zuid-Korea

Kleur

Zwart (hoogglans)

Afmetingen

125cm hoog
152cm breed
60cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Toyama TX 23 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Toyama TX 23 zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Toyama TX 23 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op