Diepe bassen en heldere hoge tonen

Door de hoogte van de Yamaha U300 heeft de piano langere snaren en daardoor zelfs méér kracht en dynamiek dan zijn kleinere broertje (Yamaha U1). Die kracht en dynamiek is ook terug te vinden in de bouw van het instrument. Yamaha piano's of vleugels zijn bijzonder duurzaam gebouwd, wat het een veelgezien pianomerk maakt in muziekscholen, theaters en conservatoria. Deze Yamaha U300 is daar natuurlijk geen uitzondering op! Daarbij is deze piano met zijn lichte toetsaanslag en heldere hoge tonen zeer geschikt voor allerlei muziekstijlen op ieder speelniveau, van beginners tot professionals.

Beluister deze piano

Yamaha U300

Over Yamaha

Sinds haar oprichting in 1889 groeide het Japanse Yamaha uit tot één van de bekendste en grootste pianomerken ter wereld. Oprichter Torakusu Yamaha zorgde destijds voor veel reuring en innovatie in de piano-industrie. Toen Torakusu Yamaha in 1916 overleed had het pianobedrijf al veel prijzen gewonnen voor hun muziekinstrumenten. Die drang naar vernieuwing hield het bedrijf ook in de tweede helft van de 20e eeuw vol. Zo begon vanaf 1950 de ontwikkeling die uiteindelijk leidde tot de eerste digitale piano.

De piano's en vleugels van Yamaha staan bij vele pianisten, muziekscholen, theaters en conservatoria bekend om hun kwaliteit en klank. De instrumenten zijn bijzonder stabiel en toonvast gebouwd, wat je direct merkt wanneer je een Yamaha piano bespeelt. Daarnaast is de klank van een Yamaha piano of vleugel helder en dynamisch, waardoor de instrumenten geschikt zijn voor iedereen. Van beginners tot professionals en conservatoria tot woonkamers. Dit alles zorgt voor de immense populariteit die Yamaha in ruim een eeuw heeft opgebouwd.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Yamaha U300

Prijs

Op aanvraag

Land van herkomst

Japan

Kleur

Zwart (hoogglans)

Afmetingen

131cm hoog
153cm breed
65cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Yamaha U300 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Yamaha U300 zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Yamaha U300 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op