Vlotte toetsaanslag en heldere klank

De piano's en vleugels van Yamaha behoren tot de populairste en bekendste piano's en vleugels ter wereld. Dit komt vooral door de toegankelijkheid en kwaliteit van de instrumenten. Een Yamaha piano of vleugel is bijzonder duurzaam gebouwd, wat het een veelgezien pianomerk maakt in muziekscholen, theaters en conservatoria. Deze Yamaha U30A uit 1985 is daar natuurlijk geen uitzondering op! Met een heerlijke vlotte toetsaanslag en heldere klank is deze piano geschikt voor allerlei muziekstijlen en allerlei speelniveaus, van beginners tot professionals.

Yamaha U30A

Yamaha U30A Yamaha U30A Yamaha U30A Yamaha U30A

Over Yamaha

Sinds haar oprichting in 1889 groeide het Japanse Yamaha uit tot één van de bekendste en grootste pianomerken ter wereld. Oprichter Torakusu Yamaha zorgde destijds voor veel reuring en innovatie in de piano-industrie. Toen Torakusu Yamaha in 1916 overleed had het pianobedrijf al veel prijzen gewonnen voor hun muziekinstrumenten. Die drang naar vernieuwing hield het bedrijf ook in de tweede helft van de 20e eeuw vol. Zo begon vanaf 1950 de ontwikkeling die uiteindelijk leidde tot de eerste digitale piano.

De piano's en vleugels van Yamaha staan bij vele pianisten, muziekscholen, theaters en conservatoria bekend om hun kwaliteit en klank. De instrumenten zijn bijzonder stabiel en toonvast gebouwd, wat je direct merkt wanneer je een Yamaha piano bespeelt. Daarnaast is de klank van een Yamaha piano of vleugel helder en dynamisch, waardoor de instrumenten geschikt zijn voor iedereen. Van beginners tot professionals en conservatoria tot woonkamers. Dit alles zorgt voor de immense populariteit die Yamaha in ruim een eeuw heeft opgebouwd.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Yamaha U30A

Prijs

€7.250

Bouwjaar

1992

Land van herkomst

Japan

Kleur

Zwart (hoogglans)

Kom langs in onze showroom

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om onze piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op