Prachtige, uitgebalanceerde klank

Deze Yamaha C6 vleugel komt uit 2011. Door de toegankelijkheid en kwaliteit van Yamaha wordt deze vleugel door gerenommeerde pianisten zeer gewaardeerd. De Yamaha C6 is ‘de standaard’, waaraan veel andere pianomerken zich meten. Het C-model heeft namelijk een prachtige, uitgebalanceerde klank met een rijk middenregister en een mooie diskant. Kortom, een heerlijk instrument!

Yamaha C6

Yamaha C6

Over Yamaha

Sinds haar oprichting in 1889 groeide het Japanse Yamaha uit tot één van de bekendste en grootste pianomerken ter wereld. Oprichter Torakusu Yamaha zorgde destijds voor veel reuring en innovatie in de piano-industrie. Toen Torakusu Yamaha in 1916 overleed had het pianobedrijf al veel prijzen gewonnen voor hun muziekinstrumenten. Die drang naar vernieuwing hield het bedrijf ook in de tweede helft van de 20e eeuw vol. Zo begon vanaf 1950 de ontwikkeling die uiteindelijk leidde tot de eerste digitale piano.

De piano's en vleugels van Yamaha staan bij vele pianisten, muziekscholen, theaters en conservatoria bekend om hun kwaliteit en klank. De instrumenten zijn bijzonder stabiel en toonvast gebouwd, wat je direct merkt wanneer je een Yamaha piano bespeelt. Daarnaast is de klank van een Yamaha piano of vleugel helder en dynamisch, waardoor de instrumenten geschikt zijn voor iedereen. Van beginners tot professionals en conservatoria tot woonkamers. Dit alles zorgt voor de immense populariteit die Yamaha in ruim een eeuw heeft opgebouwd.

Specificaties van deze vleugel

Merk en model

Yamaha C6

Prijs

€32.000

Bouwjaar

2011

Land van herkomst

Japan

Kleur

Zwart (hoogglans)

Afmetingen

212cm lang
154cm breed

Kom langs in onze showroom

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze prachtige Yamaha C6 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op