De eerste keus van vele beroemde pianisten

De Steinway D-274 (of simpelweg “Steinway D”) is hét paradepaard van één van de meest prestigieuze pianofabrikanten: Steinway & Sons. Het D-274 pianomodel werd voor het eerst gebouwd in 1884 en is vandaag de dag de populairste concertvleugel ter wereld. Naar schatting wordt de Steinway D-274 in meer dan 90% van alle grote concertzalen bespeeld. Het is dan ook geen verrassing dat deze prachtige concertvleugel de eerste keus is van vele beroemde pianisten. Zo was de Steinway D-274 het favoriete instrument van onder andere:

  • Sergei Rachmaninoff
  • Vladimir Horowitz
  • Artur Rubinstein
  • Glenn Gould
  • Krystian Zimerman
Beluister deze piano

Steinway D-274

Het is moeilijk om niet van je eigen pianospel in vervoering te raken wanneer je een Steinway D-274 bespeelt. Dat merk je ook bij onze volledig nieuw gereviseerde Steinway D-274! De ongeëvenaarde klank van deze vleugel is haast niet in woorden uit te drukken. De overweldigende bassen, de immense kracht en dynamiek, de finesse van de toetsaanslag, het gevoel van de pianotoetsen onder je vingers – deze vleugel is de absolute top van alle piano's en vleugels ter wereld. We zijn ontzettend trots dat wij deze concertvleugel in onze collectie mogen hebben.

Steinway D-274

Bekijk de samenvatting van de levering

Deze Steinway D-274 is verkocht! Bekijk hieronder de samenvatting van de levering van de Steinway D-274 vleugel. Met veel blijdschap is deze bijzondere vleugel ontvangen door dhr. Bruinekreeft van het Crosspoint in Barneveld. Wij feliciteren hen van harte met deze prachtige Steinway & Sons concertvleugel.

Over Steinway & Sons

Het Amerikaanse Steinway & Sons is in 1853 opgericht door de Duitse pianobouwer Heinrich Engelhard Steinweg (later bekend als Henry E. Steinway). Door de hoge kwaliteit en populariteit van Steinways piano's en vleugels werd er al snel een pianofabriek geopend in New York en later ook “back home” in het Duitse Hamburg. Tegenwoordig worden alle Steinway piano's en vleugels nog steeds in New York en Hamburg gebouwd.

De piano's en vleugels van Steinway & Sons staan bekend om hun ongeëvenaarde klank en speelwijze. Het lijkt bijna alsof klassieke pianomuziek is gemaakt om door Steinway & Sons piano's en vleugels vertolkt te worden. Mede daarom staat er een Steinway concertvleugel in meer dan 90% van de grote concertzalen in binnen- en buitenland.

Specificaties van deze vleugel

Merk en model

Steinway D-274

Prijs

Verkocht

Bouwjaar

1987

Land van herkomst

De Verenigde Staten

Kleur

Zwart (hoogglans)

Bijzonderheden

Volledig gereviseerd en speelt als nieuw

Afmetingen

274cm lang
156cm breed

Steinway D-274

Beluister deze vleugel

Benieuwd hoe de Steinway D-274 klinkt? Hieronder vind je drie fragmenten met klassieke muziek en popmuziek. Beluister en vergelijk deze vleugel met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de vleugel online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Steinway D-274 zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze vleugel zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Steinway D-274 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op