Duitse kwaliteit

De Seidl & Sohn 120 piano is verrassend stevig en stabiel. Niet alleen in zijn bouw, maar ook in zijn prachtige toon. Je voelt de Duitse kwaliteit in je vingers! Dat voor de relatief lage prijs van €5.650 geeft dit instrument een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.

Beluister deze piano

Seidl & Sohn 120

Seidl & Sohn 120 Seidl & Sohn 120 Seidl & Sohn 120 Seidl & Sohn 120 Seidl & Sohn 120 Seidl & Sohn 120

Over Seidl & Sohn

Seidl & Sohn is in 1910 opgericht door John Seidl in het Duitse Dresden. Inmiddels is het familiebedrijf vier generaties verder en worden de piano's en vleugels van Seidl & Sohn geproduceerd in Tsjechië, resulterend in relatief scherpe prijzen. Daarnaast is de kenmerkende Duitse kwaliteit van Seidl & Sohn piano's nog steeds voel- en hoorbaar.

Seidl & Sohn 120

Specificaties van deze piano

Merk en model

Seidl & Sohn 120 SL

Prijs

€5.650

Bouwjaar

Nieuw

Land van herkomst

Tsjechië

Kleur

Zwart (hoogglans)

Afmetingen

120cm hoog
145cm breed
54cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Seidl & Sohn 120 piano klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Seidl & Sohn 120 piano zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Seidl & Sohn 120 piano zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op