Een romantische piano om verliefd op te worden

De Schlögl 109 is een stabiele piano met een warme klank, waarvan de prijs (vooral met oog op kwaliteit) zeker niet te hoog is. Omdat deze piano iets is verkleurd, bieden wij de Schlögl 109 aan voor een extra scherpe prijs. Door de relatief zware toetsaanslag komt deze piano erg goed uit de verf met warme klassieke pianostukken. Droom weg op de romantische klanken van Chopin en Mendelssohn met deze roomwitte Schlögl 109 piano!

Beluister deze piano

Schlögl 109 (Attractive)

Over Schlögl

Het pianomerk Schlögl werd begin jaren '90 op de markt gebracht door pianofabrikant Bohemia Piano (voorheen IFM PIANA) in Jihlava. Dit was na de privatisering van de pianofabrieken in Tsjechië. Schlögl piano's staan bekend als stabiele piano's met een warme klank, waarvan de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed is. Tegenwoordig is Bohemia Piano eigendom van C. Bechstein en worden de Schlögl piano's niet meer in Jihlava geproduceerd.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Schlögl 109 (Attractive)

Prijs

€3.500 €2.290

Bouwjaar

2001

Land van herkomst

Tsjechië

Kleur

Wit (mat)

Afmetingen

109cm hoog
144cm breed
55cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Schlögl 109 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt een piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om onze collectie piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Schlögl 109 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op