Een warme klank en een vlotte toetsaanslag

Deze prachtige Schimmel kamervleugel heeft een hele warme, volle klank, een vlotte toetsaanslag en staat prachtig binnen ieder interieur. De beroemde pianomakers van Schimmel komen uit het Duitse Braunschweig en hebben in de twintigste eeuw gerenommeerde Franse pianomerken als Pleyel en Erard overgenomen. Misschien dat daarom de romantische componisten als Chopin en Liszt zo goed klinken op deze vleugel!

Beluister deze vleugel

Schimmel 174

Schimmel 174 Schimmel 174 Schimmel 174 Schimmel 174 Schimmel 174 Schimmel 174

Over Schimmel

Schimmel is opgericht door Wilhelm Schimmel in 1885 en is gegroeid tot één van de grootste piano- en vleugelbouwers ter wereld. Er worden nog steeds vele mooie piano's en vleugels geproduceerd in het Duitse Braunschweig, ten oosten van Hannover. Schimmel piano's en vleugels kenmerken zich door hun volle, zangrijke klank, wat deze instrumenten bijzonder geschikt maakt voor romantische klassieke muziek. Daarnaast is de hoge kwaliteit die we vaker bij Duitse pianofabrikanten zien zeker terug te vinden bij de instrumenten van Schimmel. De vaardigheden en kennis van de pianobouwers zijn van groot belang voor de kwaliteit van vleugels en piano’s. Daarom geeft Schimmel de opleiding en verdere scholing van deze vakmannen de hoogste prioriteit.

Specificaties van deze vleugel

Merk en model

Schimmel 174

Prijs

€15.500

Bouwjaar

1994

Land van herkomst

Duitsland

Kleur

Zwart

Afmetingen

174cm lang
148cm breed
99cm hoog

Beluister deze vleugel

Benieuwd hoe de Schimmel 174 klinkt? Hieronder vind je fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze vleugel met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt een vleugel online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om onze collectie piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Kom langs in onze showroom

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om onze piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op