Diepe bassen en een stevige toetsaanslag

We hebben op deze piano expres geen popmuziek gespeeld, simpelweg omdat de diepe bassen en stevige toetsaanslag het beste worden vertolkt door klassieke muziek. Met deze unieke en volledig Duitse Perzina piano kan je wegdromen op Chopins prachtige walzen of Beethovens Mondscheinsonate. Daarnaast is bij deze piano een Dampp-Chaser systeem ingebouwd, ter waarde van €715,00. De Perzina is meer dan 90 jaar oud, en zal zeker nog 90 jaar meegaan!

Beluister deze piano

Perzina piano

Over Perzina

De Perzina (ook wel Gebr. Perzina – vernoemd naar de broers Albert en Julius Perzina) pianofabriek was van 1871 tot 1929 gevestigd in het Duitse Schwerin. Onze Perzina piano komt dus uit diezelfde fabriek, zoals de belettering al doet verklappen. Perzina piano's en vleugels staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Perzina piano

Specificaties van deze piano

Merk en model

Perzina

Prijs

Verkocht

Bouwjaar

Circa 1930

Land van herkomst

Duitsland

Bijzonderheden

Inclusief Dampp-Chaser

Kleur

Mahoniebruin

Afmetingen

127cm hoog
148cm breed
63cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Perzina klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt een piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om onze collectie piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom.

Kom langs in onze showroom

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om onze piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op