Kamervleugel voor een scherpe prijs

Hoewel de Mendelssohn pianofabriek uit Shanghai pas sinds 2001 hun scherp geprijsde piano's en vleugels produceert, staan de piano's en vleugels van Mendelssohn nu al bekend om hun warme, romantische klank. Zo ook bij deze Mendelssohn 170 vleugel, de kleinere variant uit de Mendelssohn vleugelcollectie. Er worden tijdens de productie van de piano voornamelijk Duitse onderdelen gebruikt, die vervolgens worden geassembleerd in China.

Een genot voor het oog én oor

Naast de romantische klanken van deze piano is het instrument ook prachtig om te zien. Met strakke lijnen, mooie goudkleurige details en een warme klank is de Mendelssohn 170 een genot voor het oog én oor. Deze vleugel is voor een meerprijs ook verkrijgbaar in het wit.

Beluister deze vleugel

Mendelssohn 170 (zwart)

Mendelssohn 170 (zwart) Mendelssohn 170 (zwart) Mendelssohn 170 (zwart) Mendelssohn 170 (zwart) Mendelssohn 170 (zwart) Mendelssohn 170 (zwart)

Over Mendelssohn

Het Chinese Mendelssohn brengt sinds 2001 kwalitatieve doch betaalbare piano's en vleugels op de markt. De pianofabriek in Shanghai is eigendom van het gelijknamige Duitse Mendelssohn pianobedrijf. Hoewel de piano's en vleugels van Mendelssohn in China worden gebouwd, komen de meeste onderdelen uit Duitsland. Hierdoor hebben de instrumenten de kenmerkende Duitse degelijkheid, maar kunnen de piano's en vleugels voor een goedkope prijs worden aangeboden. En die “Duitse degelijkheid” hoor je zeker terug in de instrumenten van Mendelssohn. De piano's en vleugels hebben een warme en verrassend volle klank. De romantische muziek van de gelijknamige componist komt helemaal tot zijn recht op een Mendelssohn piano!

Specificaties van deze vleugel

Merk en model

Mendelssohn 170

Prijs

€12.900

Bouwjaar

Nieuw

Land van herkomst

China, met onderdelen uit Duitsland

Kleur

Zwart
Ook verkrijgbaar in wit

Afmetingen

170cm lang
146cm breed
101cm hoog

Beluister deze vleugel

Benieuwd hoe de Mendelssohn 170 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze vleugel met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt een vleugel online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om onze collectie piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Kom langs in onze showroom

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om onze piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op