Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Het HA-30 model van Kawai is een populaire studentenpiano. Deze is gebouwd in 1998 en is technisch in topconditie, natuurlijk met de kenmerkende romantische klank van het Japanse Kawai. Met een prijs van slechts €4.250 is deze piano een ideaal middenklasse instrument voor beginnende én gevorderde pianisten. Kom de piano vooral zelf bespelen!

Beluister deze piano

Kawai HA-30

Over Kawai

Kawai is in 1927 opgericht door Koichi Kawai, in Hamamatsu: de Japanse stad waar Yamaha ook is gevestigd. De pianofabriek van Koichi Kawai is anno nu uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf, met hoogwaardige piano's en vleugels met een soortgelijke kwaliteit en duurzaamheid als de Yamaha pianofabriek. Kawai piano's en vleugels staan bekend om hun warme, romantische klank. Hierdoor zijn de piano's en vleugels van Kawai meer geschikt voor klassieke muziek – in tegenstelling tot Yamaha, wiens piano's en vleugels meer “all-around” zijn en daarmee geschikt voor ieder muziekgenre.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Kawai HA-30

Prijs

Verkocht

Bouwjaar

1998

Land van herkomst

Japan

Kleur

Zwart (hoogglans)

Afmetingen

121cm hoog
150cm breed
54cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Kawai HA-30 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt de piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om de Kawai HA-30 zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Kawai HA-30 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op