Johannes Seiler GS-118

De kenmerkende volle Seiler-klank

Sinds het pianomerk Seiler is overgenomen door een investeerder zijn er goedkopere modellijnen van Seiler ïntroduceerd, zoals Johannes Seiler. Deze piano's hebben dezelfde kenmerkende diepe Seiler bassen en heldere hoge tonen, maar worden grotendeels gemaakt in Indonesië. Hierdoor kunnen de Johannes Seiler piano's goedkoop worden aangeboden en is de prachtige volle klank van een Seiler piano voor iedereen betaalbaar!

Net zoals de Seiler 116 (Classic Line) kan de Johannes Seiler GS-118 zeer goed overweg met allerlei verschillende muziekstijlen. De combinatie van veelzijdigheid en een scherpe prijs maakt deze “all-round” piano een geweldig instrument voor iedere pianist.

Beluister deze piano

Johannes Seiler GS-118 Johannes Seiler GS-118 Johannes Seiler GS-118 Johannes Seiler GS-118 Johannes Seiler GS-118 Johannes Seiler GS-118

Over Seiler

Seiler is oorspronkelijk een Duitse pianofabrikant, die na een aantal wisselingen van vestigingsplaats sinds 1961 in het Beierse Kitzingen is neergestreken. Na financiële moeilijkheden is deze fabriek in 2008 door een investeerder overgenomen, zodat de merknaam Seiler kon blijven bestaan. Inmiddels behoort Seiler weer tot de top van alle pianofabrikanten.

Door de jaren heen zijn er prachtige instrumenten gebouwd, met verschillende modellijnen. Zo zijn er nog veel oudere Duitse modellen te vinden met de naam Ed. Seiler. Sinds de overname in 2008 is de naam van deze modellijn gewijzigd naar simpelweg Seiler, die overigens nog steeds helemaal wordt gebouwd in Kitzingen. Daarnaast zijn er ook goedkopere (grotendeels) Indonesische Eduard Seiler en Johannes Seiler modellijnen geïntroduceerd – zoals deze piano. Met deze nieuwe modellijnen is de prachtige volle klank van een Seiler piano voor iedereen betaalbaar.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Johannes Seiler GS-118

Prijs

€6.190

Bouwjaar

Nieuw

Land van herkomst

Indonesië

Kleur

Zwart (hoogglans)

Afmetingen

118cm hoog
149cm breed
59cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Johannes Seiler GS-118 klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt een piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om onze collectie piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Bespeel deze piano zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om deze Johannes Seiler GS-118 zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op