Vragenlijst

Wij vragen onze klanten na afloop altijd hoe ze onze service hebben ervaren. Aan de hand van deze ervaringen kunnen wij onszelf verbeteren en andere websitebezoekers laten zien wat wij doen en hoe wij onze met klanten samenwerken. Bekijk hieronder de antwoorden van Willem Vonhof, die door ons een Dampp-Chaser systeem heeft laten inbouwen.

Dienst

Overig (Dampp-Chaser systeem)

Wat heeft je doen besluiten om met Pianova samen te werken?

In 2019 heb ik bij Pianova een prachtige Seiler piano gekocht. Sindsdien komt Herman regelmatig bij ons langs om de piano te stemmen en onderhouden. Na onze verhuizing in 2020 merkten we dat de piano redelijk snel ontstemd raakt, mogelijk door schommelingen in de luchtvochtigheid. Daarom raadde Herman een Dampp-Chaser systeem aan!

Wat heeft onze samenwerking je opgeleverd?

Met het Dampp-Chaser systeem wordt het vochtigheidsniveau van de Seiler constant gehouden. Hierdoor ontstemt de piano een stuk minder snel. Sterker nog, we hebben de piano gestemd op 442,3 Herz. Dat was na 4 weken nog precies 442,3 Herz! De piano blijft nu dus veel langer en beter op stemming.

Het Dampp-Chaser systeemHet Dampp-Chaser systeem

Hoe heb je onze samenwerking ervaren?

Erg fijn. Herman is vakkundig en het is altijd gezellig als hij over de vloer is.

Zou je Pianova aan anderen aanbevelen?

Voor persoonlijk advies moet je bij Pianova zijn. Herman denkt mee en zal geen piano's (of piano accessoires, zoals het Dampp-Chaser systeem) adviseren als dit niet noodzakelijk is.

Waar ben je specifiek tevreden over?

Dat het Dampp-Chaser systeem direct werkt en doet wat hij moet doen; namelijk mijn piano langer zuiver houden en zorgen dat ik nog jarenlang plezier kan hebben van het instrument.

Welke tip zou je ons willen geven?

Ga zo door!