16 september 2021

“Ik heb een schitterende Yamaha piano gekocht!”

Ik ben al járen klant bij Pianova. Onlangs heb ik een schitterende Yamaha piano bij Pianova gekocht. Ik ben heel erg tevreden over hun service!

Geschreven door Gijsbert van den End

13 februari 2021

Vleugel stemmen door Pianova

Pianova stemt al jaren onze vleugel in Kunstcentrum de Catharinakapel in Harderwijk. Daarnaast onderhoudt Herman sinds kort ook onze privé piano.

Geschreven door Harry Kerver

04 februari 2021

Vakkundige ingrepen en veel speelgenot

Mijn piano blijft een uitdaging om te stemmen, maar door vakkundige ingrepen de moeite waard. Prima resultaat en daardoor weer veel speelgenot.

Geschreven door Albert van Maanen

28 januari 2021

Tweedehands piano gekocht bij Pianova

Op zoek naar een tweedehands piano kwam ik via Martine de Graaf terecht bij Pianova. Zij adviseerde Pianova wegens kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Geschreven door Sanne van Westeneng

16 december 2020

Dampp-Chasers voor Muziekschool Barneveld

Muziekschool Barneveld gebruikt Dampp-Chasers voor alle piano’s en vleugels, ingebouwd door Pianova. De instrumenten blijven veel beter op stemming!

Geschreven door Petra Luteijn

03 december 2020

Stem af op Pianova

Pianova is een flexibele onderneming die optimaal kan inspringen op de wensen van zijn klanten op welke locatie dan ook.

Geschreven door Arjan Breukhoven

13 november 2020

Stemmen is een ambacht

Een piano stemmen is een vak apart. Het is een ambacht en vereist vele jaren ervaring, net als het bespelen van dit prachtige instrument.

Geschreven door Aristakes Jessayan

27 oktober 2020

Zeer betrouwbaar bedrijf

Pianova staat bekend als een zeer betrouwbaar bedrijf dat vleugels verhuurt voor vrijwel alle belangrijke concerten, opnamen en evenementen in ons land.

Geschreven door Jan Mulder

06 oktober 2020

Een bedrijf waar muziek in zit

Wie zijn hart verloren heeft aan de zwartwitte toetsen, doet er goed aan dit voor te leggen aan Pianova, een bedrijf waar muziek in zit!

Geschreven door Rob Favier