Pianova Thuis

Het kan zijn dat je na het zien en beluisteren van ons online aanbod twijfelt tussen twee piano’s. Normaliter nodigen wij je dan graag uit in onze winkel om beide piano’s uit te proberen, maar door de tijd waarin we nu leven kan dat wat lastig zijn. Daarom komen wij graag bij jou thuis met ons nieuwe concept: Pianova Thuis! Dit nieuwe concept blijven we aanbieden, ook nadat we weer in alle vrijheid mogen leven! Uiteraard bieden we deze service alleen bij serieuze belangstelling.

Twee piano's thuis uitproberen

Hoe werkt Pianova Thuis?

Het is heel normaal om na het zien en beluisteren van onze collectie te twijfelen over de beleving van de klank van een piano bij jou thuis. En daarom: als je twijfelt tussen twee piano's uit onze collectie, dan geeft Pianova Thuis de mogelijkheid om beide piano's te bespelen bij jou thuis. Hiermee kun je mogelijke onzekerheden uitsluiten en kun je in je eigen vertrouwde omgeving de juiste piano kiezen. Dat neemt mogelijke keuzestress weg. Hoe heerlijk is dat!

Vier stappen

De werkwijze van Pianova Thuis verdelen we over vier stappen:

Stap 1: aanmelden

Wil je gebruik maken van Pianova Thuis? Meld je dan aan via ons contactformulier of bel naar 0342-474480. Na de aanmelding word je gebeld om met Herman de Vaal een afspraak te maken voor een wandeling door de winkel via beeldbellen.

Stap 2: beeldbellen en advies

Je wandelt middels beeldbellen met Herman door de winkel. Je bezichtigt de twee door jou gekozen piano’s en praat met Herman over jouw pianowensen. In dit gesprek neemt Herman de voorwaarden van ‘Pianova Thuis’ met jou door en maken jullie gelijk een afspraak om de twee piano’s in je eigen vertrouwde omgeving te beluisteren.

Stap 3: thuis uitproberen

Herman komt met twee piano’s bij jou thuis, zodat je zelf de piano's kunt uitproberen en de klank van de piano's in jouw eigen huis kunt horen. Na het uitproberen beslis je welke van de twee piano's het beste bij jou past.

Stap 4: thuis genieten

De door jou gekozen piano staat nu al bij jou thuis! Herman neemt de niet gekozen piano weer mee en je kunt direct thuis genieten van de klanken van jouw nieuwe piano.

Meld je aan voor Pianova Thuis

Twijfel je tussen twee piano's uit onze online collectie? Meld je dan aan voor Pianova Thuis! Klik op de onderstaande knop of bel naar 0342-474480.

Neem contact op