Diepe bassen en heldere hoge tonen

Tijdens de productie van de YU-piano's uit Yamaha's beroemde U-serie worden alleen de beste materialen gebruikt. Door het hoge klankbord (131cm) zijn de lage tonen erg diep en hoge tonen helder. Tijdens het spelen voel je hoe krachtig dit prachtige instrument is. De piano's of vleugels van Yamaha is bijzonder duurzaam gebouwd, wat het een veel gezien pianomerk maakt in muziekscholen, theaters en conservatoria. Deze Yamaha YU3 is dan ook geschikt voor allerlei muziekstijlen en allerlei speelniveaus, van beginners tot professionals.

Over Yamaha

Sinds haar oprichting in 1889 groeide het Japanse Yamaha uit tot één van de bekendste en grootste pianomerken ter wereld. Oprichter Torakusu Yamaha zorgde destijds voor veel reuring en innovatie in de piano-industrie. Toen Torakusu Yamaha in 1916 overleed had het pianobedrijf al veel prijzen gewonnen voor hun muziekinstrumenten. Die drang naar vernieuwing hield het bedrijf ook in de tweede helft van de 20e eeuw vol. Zo begon vanaf 1950 de ontwikkeling die uiteindelijk leidde tot de eerste digitale piano.

De piano's en vleugels van Yamaha staan bij vele pianisten, muziekscholen, theaters en conservatoria bekend om hun kwaliteit en klank. De instrumenten zijn bijzonder stabiel en toonvast gebouwd, wat je direct merkt wanneer je een Yamaha piano bespeelt. Daarnaast is de klank van een Yamaha piano of vleugel helder en dynamisch, waardoor de instrumenten geschikt zijn voor iedereen. Van beginners tot professionals en conservatoria tot woonkamers. Dit alles zorgt voor de immense populariteit die Yamaha in ruim een eeuw heeft opgebouwd.

Bespeel onze piano's en vleugels zelf

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om onze collectie zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op