Volledig met de hand vervaardigd

Deze Yamaha UX3 uit 1985 is een parel uit de Yamaha pianofabriek. De gerenommeerde U-series van Yamaha kenmerkt zich door nóg betere kwaliteit en duurzaamheid dan waar Yamaha al om bekend staat. Zo zijn alle onderdelen van de allerhoogste kwaliteit, die vervolgens volledig met de hand zijn vervaardigd tot deze prachtige piano.

Met het beste mechaniek en zangbodem zorgt deze piano voor een zeer volle en diepe klank. Dit samen met de bekende vlotte toetsaanslag van Yamaha maakt deze piano een genot om te bespelen. Daarnaast beschikt deze piano over een exclusief "X-frame", zoals ook in de naam (UX3) wordt vermeld. Dit X-frame zorgt voor meer stabiliteit, waardoor de piano sterker wordt en een nog langere levensduur krijgt. Jarenlang spelplezier is dus gegarandeerd!

Yamaha UX3

Inclusief silent systeem

De Yamaha UX3 is uitgerust met een geavanceerd silent system van Yamaha. Dat maakt deze piano een ideaal instrument voor pianisten die geen geluidsoverlast willen veroorzaken bij het oefenen. Het silent systeem van de Yamaha UX3 is geavanceerd, omdat deze over meerdere "samples" beschikt. Hierdoor kunnen er desgewenst ook andere instrumenten dan een piano (zoals een viool of blaassectie) hoorbaar zijn. Daarnaast kan het pianospel direct worden opgenomen via de ingebouwde USB poort.

Beluister deze piano

Silent system van YamahaHet silent systeem van Yamaha

yamaha UX3 (silent) yamaha UX3 (silent) yamaha UX3 (silent) yamaha UX3 (silent) yamaha UX3 (silent) yamaha UX3 (silent)

Over Yamaha

Sinds haar oprichting in 1889 groeide het Japanse Yamaha uit tot één van de bekendste en grootste pianomerken ter wereld. Oprichter Torakusu Yamaha zorgde destijds voor veel reuring en innovatie in de piano-industrie. Toen Torakusu Yamaha in 1916 overleed had het pianobedrijf al veel prijzen gewonnen voor hun muziekinstrumenten. Die drang naar vernieuwing hield het bedrijf ook in de tweede helft van de 20e eeuw vol. Zo begon vanaf 1950 de ontwikkeling die uiteindelijk leidde tot de eerste digitale piano.

De piano's en vleugels van Yamaha staan bij vele pianisten, muziekscholen, theaters en conservatoria bekend om hun kwaliteit en klank. De instrumenten zijn bijzonder stabiel en toonvast gebouwd, wat je direct merkt wanneer je een Yamaha piano bespeelt. Daarnaast is de klank van een Yamaha piano of vleugel helder en dynamisch, waardoor de instrumenten geschikt zijn voor iedereen. Van beginners tot professionals en conservatoria tot woonkamers. Dit alles zorgt voor de immense populariteit die Yamaha in ruim een eeuw heeft opgebouwd.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Yamaha UX3

Prijs

€7.990

Bouwjaar

1985

Land van herkomst

Japan

Kleur

Zwart

Bijzonderheden

Silent systeem van Yamaha

Afmetingen

126cm hoog
154cm breed
65cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de yamaha UX3 (silent) klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt een piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om onze collectie piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Kom langs in onze showroom

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om onze piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op