Diepe bassen en heldere hoge tonen

Door de 131cm hoge klankkast heeft deze piano hele diepe bassen en sprankelende hoge tonen. Samen met de hele vlotte toetsaanslag maakt deze piano een geweldige “all-round” piano, van klassiek tot jazz en van pop tot rock. Je merkt niet dat deze piano ruim 40 jaar oud is, en dat is precies de kwaliteit die je mag verwachten van Yamaha. Daarom bieden wij ook 5 jaar garantie na de aanschaf van deze prachtige piano.

Daarnaast is deze piano voorzien van een silent systeem. Ideaal voor pianisten die geen geluidsoverlast willen veroorzaken bij het oefenen!

Beluister deze piano

Yamaha U3H (silent)

Yamaha U3H (silent) Yamaha U3H (silent) Yamaha U3H (silent) Yamaha U3H (silent) Yamaha U3H (silent) Yamaha U3H (silent)

Over Yamaha

Sinds haar oprichting in 1889 groeide het Japanse Yamaha uit tot één van de bekendste en grootste pianomerken ter wereld. Oprichter Torakusu Yamaha zorgde destijds voor veel reuring en innovatie in de piano-industrie. Toen Torakusu Yamaha in 1916 overleed had het pianobedrijf al veel prijzen gewonnen voor hun muziekinstrumenten. Die drang naar vernieuwing hield het bedrijf ook in de tweede helft van de 20e eeuw vol. Zo begon vanaf 1950 de ontwikkeling die uiteindelijk leidde tot de eerste digitale piano.

De piano's en vleugels van Yamaha staan bij vele pianisten, muziekscholen, theaters en conservatoria bekend om hun kwaliteit en klank. De instrumenten zijn bijzonder stabiel en toonvast gebouwd, wat je direct merkt wanneer je een Yamaha piano bespeelt. Daarnaast is de klank van een Yamaha piano of vleugel helder en dynamisch, waardoor de instrumenten geschikt zijn voor iedereen. Van beginners tot professionals en conservatoria tot woonkamers. Dit alles zorgt voor de immense populariteit die Yamaha in ruim een eeuw heeft opgebouwd.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Yamaha U3H (silent)

Prijs

€6.890

Bouwjaar

1978

Land van herkomst

Japan

Kleur

Zwart

Bijzonderheden

Silent systeem (Technics)
Gratis pianobank en 5 jaar garantie

Afmetingen

131cm hoog
154cm breed
65cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Yamaha U3H (silent) klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt een piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om onze collectie piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Kom langs in onze showroom

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om onze piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op