Vlotte toetsaanslag en verrassend diepe bassen

Deze elegante Yamaha B2 PE (silent) piano heeft een fijne vlotte toetsaanslag en verrassend diepe bassen voor een klankkast van slechts 109cm hoog! Dat maakt deze piano heel geschikt voor blues en pop, maar ook voor romantische nocturnes bij kaarslicht. Daarnaast is deze piano bijzonder strak ontworpen, wat prachtig past bij ieder interieur!

De perfecte prijs-kwaliteitverhouding

De B-serie van Yamaha staat bekend om kwalitatieve piano's voor de beste prijs. De piano's of vleugels van Yamaha is bijzonder duurzaam gebouwd, wat het een veel gezien pianomerk maakt in muziekscholen, theaters en conservatoria. Omdat deze Yamaha B2 PE piano over dezelfde duurzaamheid en kwaliteit beschikt, bieden wij een garantie van 5 jaar na de aanschaf van deze piano. De Yamaha B2 PE geschikt voor allerlei muziekstijlen en allerlei speelniveaus, van beginners tot professionals. Daarnaast is deze piano voorzien van een QuietTime ProRecord silent systeem. Ideaal voor pianisten die geen geluidsoverlast willen veroorzaken bij het oefenen.

Beluister deze piano

Yamaha B2 PE (silent)

Yamaha B2 PE (silent) Yamaha B2 PE (silent) Yamaha B2 PE (silent) Yamaha B2 PE (silent) Yamaha B2 PE (silent) Yamaha B2 PE (silent)

Over Yamaha

Sinds haar oprichting in 1889 groeide het Japanse Yamaha uit tot één van de bekendste en grootste pianomerken ter wereld. Oprichter Torakusu Yamaha zorgde destijds voor veel reuring en innovatie in de piano-industrie. Toen Torakusu Yamaha in 1916 overleed had het pianobedrijf al veel prijzen gewonnen voor hun muziekinstrumenten. Die drang naar vernieuwing hield het bedrijf ook in de tweede helft van de 20e eeuw vol. Zo begon vanaf 1950 de ontwikkeling die uiteindelijk leidde tot de eerste digitale piano.

De piano's en vleugels van Yamaha staan bij vele pianisten, muziekscholen, theaters en conservatoria bekend om hun kwaliteit en klank. De instrumenten zijn bijzonder stabiel en toonvast gebouwd, wat je direct merkt wanneer je een Yamaha piano bespeelt. Daarnaast is de klank van een Yamaha piano of vleugel helder en dynamisch, waardoor de instrumenten geschikt zijn voor iedereen. Van beginners tot professionals en conservatoria tot woonkamers. Dit alles zorgt voor de immense populariteit die Yamaha in ruim een eeuw heeft opgebouwd.

Specificaties van deze piano

Merk en model

Yamaha B2 PE

Prijs

Verkocht

Bouwjaar

2004

Land van herkomst

Japan

Kleur

Zwart

Bijzonderheden

QuietTime ProRecord silent systeem

Afmetingen

109cm hoog
150cm breed
53cm diep

Beluister deze piano

Benieuwd hoe de Yamaha B2 PE (silent) klinkt? Hieronder vind je twee fragmenten met popmuziek en klassieke muziek. Beluister en vergelijk deze piano met de andere piano's en vleugels op onze website. Natuurlijk klinkt een piano online niet zo mooi als in het echt. Daarom ben je van harte welkom om onze collectie piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom.

Klassieke muziek

Popmuziek

Kom langs in onze showroom

Bij het kopen van een piano of vleugel gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. En terecht! Want hoe vaak koopt iemand in zijn leven nou een piano of vleugel? Een piano of vleugel moet je beleven. Daarom nodigen we je graag uit om onze piano's en vleugels zelf te bespelen in onze showroom in Voorthuizen. Klik op de onderstaande knop!

Neem contact op